Mobirise Web Page Builder

Boeken in de pers

Misset Horeca

Hovenkamp van Kaatje * schrijft boek over gastheerschap (26 november 2014) 

Harald Hovenkamp, eigenaar van het sterrestaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, heeft een boek geschreven over modern gastheerschap. Hovenkamp gaat in op goed gastheerschap in horeca en andere bedrijfstakken.
In het boek van Hovenkamp wordt gastheerschap teruggebracht naar vier hoofdkenmerken: horen, denken, zien en voelen. Het boek bevat handige en praktische tips om gastvrijheid goed en efficiënt uit te voeren.

Misset Horeca

Tweede boek Kaatje bij de Sluis *; handboek voor bediening (9 december 2016)

Gastheer Harald Hovenkamp van restaurant Kaatje bij de Sluis, lid van de Alliance Gastronomique, in Blokzijl brengt zijn tweede boek uit: ‘Je zegt, wat je denkt.’ In dit praktijkhandboek legt Hovenkamp uit hoe je gasten leest door middel van hun lichaamstaal. Daardoor kunnen gastheren nog beter inspelen op de wensen van de gast. ’De bediening krijgt zo meer eigenwaarde, want Gastheerschap verdient meer zelfrespect.’