mobirise.com

INHOUD

handige en praktische tips voor het goed en efficiënt uitvoeren van gastvrijheid in de horeca
HOREN
luisteren niet onthouden

Luisteren naar wat er gezegd wordt aan tafel maar niet onthouden. Hou rekening met het benaderen van je gasten.

DENKEN
wat is je volgende stap

Bedenk je volgende actie. Elke keer weer en werk efficiënten en kom professioneler over.

ZIEN
details en het groter geheel

Kijk naar de details, het groter geheel en het gedrag van je gasten. Weet wanneer de gast iets nodig heeft, voordat de gast het zelf weet.

VOELEN
als een schilder

Voel bewust de dranken die je schenkt. Hoe is de temperatuur? Voel hoe je altijd bestek indenkt en doe dat vanaf nu in een keer goed!

Vragen? Stuur een bericht

Telefoon

Mobiel: 06-30733875 

Mail

info@moderngastheerschap.nl

Modern Gastheerschap: 
boeken voor

"Het is opvallend dat veel medewerkers of parttimers die het bedieningsvak wilden leren bij Kaatje veel dingen niet opmerkten. Wat ooit begon als een tienpuntenplan voor onder andere efficiënt werken, bewust kijken en om medewerkers wat tips mee te geven groeide uit tot het boekje 'Modern Gastheerschap' en binnenkort
'Je zegt, wat je denkt'.
Handleidingen voor als je in de horeca wil beginnen of je juist wil blijven verbeteren.
De boeken zijn geschreven vanuit de praktijk voor de praktijk."

volg modern gastheerschap

Blijf op de hoogte met af en toe een 

UPDATE